PROBLEMLØSER POLYIMID
Products
Hot produkter
Nyheder & viden
Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Vigtigt Polymer materialer af polyimid

PROBLEMLØSER POLYIMID | Updated: Sep 15, 2014

Polyimid er en slags vigtige polymer materialer anvendes bredt til alle samfundslag, på grund af dens vigtige rolle i den industrielle udvikling af mange lande som restriktioner på eksporten af strategiske ressourcer. I denne sammenhæng, JIANDE CITY PROBLEMLØSER POLYIMID Co, Ltd selvstændigt udviklet polyimid kan være masseproduktion, bryde blokaden af vores land i udlandet.

Polyimid høj temperatur op til 700 ℃, dens styrke er magen til metal, er det bedst kendte af de omfattende udførelsen af en klasse af økologisk polymer materialer, polymer materialer i alle spir. I øjeblikket, produktion af fiber, polyimid skum, plast og andre produkter har været udbredt i luftfart, rumfart, mikroelektronik, nanoteknologi, flydende krystal, adskillelse membran, laser felter. Branchen mener generelt, at "ingen polyimid ikke ville have dagens mikroelektronisk teknologi". Men på grund af f & u investeringer, lange cyklus, produktion vanskeligheder, hele verden er amerikanske, Japan, Rusland, Østrig og nogle få andre lande til at mestre den avancerede teknologi. På grund af dets strategiske betydning, har disse lande været på Kinas tekniske blokade, eksportrestriktioner.

I 2009 er de europæiske og amerikanske lande med en årlig produktion på 30000 tons af polyimid, men vores land mindre end 20 tons. Det er på denne baggrund af polyimid i stigende grad blevet en flaskehals begrænse Kinas industri, udvikling af videnskab og teknologi, JIANDE CITY PROBLEMLØSER POLYIMID Co, Ltd i 2010 med succes udviklet kan opnå masseproduktion af polyimid, og yderligere udviklet til at producere høj Molekylær materiale er bedre end det af polyimid polyimid papir. Papiret er resultatet af polyimid polymer materialer yderligere polymerisering resulterer i polyimid baseret på dette materiale, varmebestandighed og styrke er bedre end det af polyimid, nået til verdens mest avanceret niveau. JIANDE CITY PROBLEMLØSER POLYIMID Co, Ltd sagde Yang Cheng, polyimid fibre før vores produkter, importerede produkter er omkring fire hundrede tusinde, 2008, 2009 eller så, priser, leveringsperiode er heteronomy. Fordi denne ene, vores virksomheder har ingen forhandlingsstyrke, vores produkter til at komme ind på markedet i 2010, pris 2011, når markedsvalidering, udenlandske virksomheder begyndte at afskrive, skåret i halve.

På nuværende tidspunkt, JIANDE CITY PROBLEMLØSER POLYIMID Co, Ltd er verdens kun tilgængelige fra polyimid syntetiseret til færdige produkt linje produktionskapacitet af virksomheder, papiret vil blive sat i produktion i slutningen af polyimid.


 • Firmaprofil
  PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik". PROBLEMLØSER POLYIMID er en af producenter af termoplastisk polyimid hærdeplast polyimid, polyimid pulver, polyimid Palle, polyimid flydende, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harpiks, polyimid belægning, polyimid kompositmateriale, polyimid flydende krystal justering Agent og så videre. termoplastisk polyimid fabrik, virksomhed, engros, Køb, produkter. PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion....
 • Product Category
 • Kontakt os
  Address:Værelse 1401, halvøen International Mansion, Jiande City, 311600 Zhejiang-provinsen, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093