PROBLEMLØSER POLYIMID
Products
Hot produkter
Nyheder & viden
Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Søger polyimid

PROBLEMLØSER POLYIMID | Updated: May 16, 2016

Som lovende polyimid polymer materiale er blevet fuldt ud anerkendt, i form af isolerende materiale og strukturelle materialer programmer udvider. I form af funktionelle materialer spirende, deres potentiale er stadig udgravninger. Men efter 40 års udvikling ikke er det endnu blevet en større racen, primært fordi, sammenlignet med andre polymerer, prisen er for høj. Således fortsat en af de vigtigste retninger af fremtidig forskning bør være polyimid i monomer syntese og polymerisation proces at finde måder at reducere omkostningerne.

Proces

Anvendelsen af polyimid overflade er så bred, behandlingen er også en bred vifte af behov, såsom høj ensartethed af deposition, spinning, dampudfældning, submicron litografi, dybt lige væg ætsning, et stort område, høj lydstyrke molding, Ionimplantering, laser præcision bearbejdning, nano-hybrid teknologi, og så er poly imid program til at åbne enorme verden. Med en betydelig reduktion i syntese teknologi til yderligere forbedre processorteknologi og omkostninger, men også har fremragende mekaniske egenskaber, elektrisk isoleringsevne, termoplastisk polyimid vil vise sin mere fremtrædende rolle inden for fremtidige materialer. De termoplastiske polyimid og dens god bearbejdelighed og mere lovende.

 • Firmaprofil
  PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik". PROBLEMLØSER POLYIMID er en af producenter af termoplastisk polyimid hærdeplast polyimid, polyimid pulver, polyimid Palle, polyimid flydende, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harpiks, polyimid belægning, polyimid kompositmateriale, polyimid flydende krystal justering Agent og så videre. termoplastisk polyimid fabrik, virksomhed, engros, Køb, produkter. PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion....
 • Product Category
 • Kontakt os
  Address:Værelse 1401, halvøen International Mansion, Jiande City, 311600 Zhejiang-provinsen, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093