PROBLEMLØSER POLYIMID
Products
Hot produkter
Nyheder & viden
Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Udviklingen tendens i PI

PROBLEMLØSER POLYIMID | Updated: Sep 15, 2014

Polyimid som polymer materialer lovende er blevet anerkendt bredt, bruges i isoleringsmaterialer og struktur materialer voksende. Bare skære en slående figur i funktionelt materiale, er dens potentiale stadig i udgravningerne. Men efter 40 års udvikling endnu ikke er blevet et større udvalg, den vigtigste grund er, at sammenlignet med andre polymerer, prisen er for høj. Derfor er en af de vigtigste retning af fremtidige forskning af polyimid stadig at finde måder at reducere omkostningerne i de monomere syntese og polymerisation metode.

PI som en særlig teknik harpiks en omfattende ydelse af gradvist har vundet anerkendelse, og har været brugt i mange felt. I nogle udviklede lande, om militære eller civile programmer er meget omfattende og er dosering i hurtig vækst år efter år. Men i Kina på nuværende tidspunkt er hovedsageligt brugt i militær, civil er lige begyndt, markedspotentialet er enorme.

Grunde til at begrænse udviklingen af PI

· behandling af høj temperatur, molding betingelser, høje krav til støbning udstyr

· dyre pris, mange virksomheder på grund af høje produktionsomkostninger og opgive anvendelsen af

· indenlandske PI kvalitet er ikke stabil, svingende

· bevidsthed om polyimid ikke, ikke ved hvordan man bruger og brug af området

Den fremtidige retning for udvikling

• for yderligere at forbedre ydeevnen af PI materiale

· forbedre den spåntagende proces, nye forme søgemetode

· at sænke omkostningerne ved PI materiale, udvide brugen af

Yderligere forskning om PI

· funktionelle materialer


 • Firmaprofil
  PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik". PROBLEMLØSER POLYIMID er en af producenter af termoplastisk polyimid hærdeplast polyimid, polyimid pulver, polyimid Palle, polyimid flydende, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harpiks, polyimid belægning, polyimid kompositmateriale, polyimid flydende krystal justering Agent og så videre. termoplastisk polyimid fabrik, virksomhed, engros, Køb, produkter. PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion....
 • Product Category
 • Kontakt os
  Address:Værelse 1401, halvøen International Mansion, Jiande City, 311600 Zhejiang-provinsen, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093