PROBLEMLØSER POLYIMID
Produkter
Hot produkter

SolverPI-harpiks 7051

SolverPI-harpiks 7051

Produktnavn: Polyimid harpiks Varenr.: SolverPI-harpiks 7051 SolverPI-harpiks 7051 er en fremskreden sammensat matrix harpiks er almindeligt anvendt til fremstilling af høj ydeevne kompositmaterialer

Produktnavn:Polyimid harpiks

Varenr.:SolverPI-harpiks 7051

SolverPI-harpiks 7051 er en fremskreden sammensat matrix harpiks er almindeligt anvendt i fremstillingen af høj ydeevne kompositmaterialer, specielt velegnet til høj temperatur og høj temperatur kobber pletterede laminater og anden fremstillingsvirksomhed, den kan erstatte Kerimid701A polyimid harpiks.

SolverPI-harpiks 7051 er baseret på bismaleimide-baserede polyimid resin system, dets kemiske sammensætning indeholder ikke Bettinas og andre komponenter, i overensstemmelse med miljøbeskyttelseskrav.

Karakteristika

lHøje glas overgang temperatur og termisk stabilitet;

lFremragende opløsningsmiddel modstand;

lLav koefficient for termisk udvidelse (CTE, T-akse);

lHøj kobber skræl styrke;

lGod opbevaring stabilitet.

Brug af produktet

Afhængigt af fortyndingen af faste indholdsmæssige krav, kan acetone og andre organiske opløsningsmidler anvendes. CCL når forberedt med pure harpiks på mindre end 80betingelse fortyndes med opløsningsmiddel til et tørstofindhold på 40-65% til brug. Når bromerede epoxyharpiks forberedt CCL kompatibilitet med den ekstra mængde bromerede epoxyharpiks på ren 20% eller derunder, og tilføjer en passende mængde uorganiske flammehæmmere Al (OH) 3, på mindre end 80tilstand med et opløsningsmiddel, fortyndet til en tørstof indhold af 40-65% kan anvendes, brugen af forstærkende fibre (glasfiber, kulfiber mv.) udarbejdet prepreg afsnit laminat til brug.

Utimately opnå arbejdsindsats indeks

Glasset overgang temperatur (Tg) 250

Flame retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Folie peeling styrken af kobber (ibs / i)7

Mekaniske egenskaber, termisk stabilitet og elektriske egenskaber sammenlignes med Kerimid701A.

Kvalitetsindeks

Udvendig

Fast indhold

Gel tid (171)

Rødlig brunt tyktflydende væske

40-80%

200-600s

Hot Tags: SolverPI-harpiks 7051, polyimid harpiks
Relaterede produkter
 • Firmaprofil
  PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik". PROBLEMLØSER POLYIMID er en af producenter af termoplastisk polyimid hærdeplast polyimid, polyimid pulver, polyimid Palle, polyimid flydende, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harpiks, polyimid belægning, polyimid kompositmateriale, polyimid flydende krystal justering Agent og så videre. termoplastisk polyimid fabrik, virksomhed, engros, Køb, produkter. PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion....
 • Product Category
 • Kontakt os
  Address:Værelse 1401, halvøen International Mansion, Jiande City, 311600 Zhejiang-provinsen, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093