PROBLEMLØSER POLYIMID
Produkter
Hot produkter

SolverPI-harpiks 705R

SolverPI-harpiks 705R

Produktnavn: Polyimid harpiks Varenr.: SolverPI-harpiks 705R SolverPI-harpiks 705R polyimid harpiks er en fremskreden sammensat matrix harpiks, der hovedsagelig anvendes til fremstilling af high-performance composite

Produktnavn:Polyimid harpiks

Varenr.:SolverPI-harpiks 705R

SolverPI-harpiks 705R polyimid harpiks er en fremskreden sammensat matrix harpiks, der hovedsagelig anvendes til fremstilling af høj ydeevne kompositmaterialer smelte dyppet i høj temperatur harpiks-baserede kompositmaterialer har en bred vifte af applikationer.

SolverPI-harpiks 705R er baseret på bismaleimide-baserede polyimid resin system, dets kemiske sammensætning indeholder ikke Bettinas og andre komponenter, i overensstemmelse med miljøbeskyttelseskrav.

Karakteristika

lHøje glas overgang temperatur og termisk stabilitet;

lFremragende mekaniske og elektriske egenskaber og mekaniske egenskaber;

lGod melt flowegenskaber;

lGod opbevaring stabilitet.

Brug af produktet

Under varme (80-100) tilstand med styrke fibre smelte dypning, og derefter prepreg gel tidskrav, yderligere prepolymer på 120-150betingelse.

Når det bruges som en varme-resistent epoxy harpiks modifier, i smeltet tilstand og epoxy-harpiks blandet i forskellige proportioner, kan udarbejdes af en bred vifte af varme-resistente kvalitet af det nye epoxy harpiks system til at opfylde forskellige områder resistent epoxy harpiks termiske ydeevnekrav.

Kvalitetsindeks

Udvendig

Gel tid (171)

Gullig pasta

300-600S

Hot Tags: SolverPI-harpiks 705R, polyimid harpiks
Relaterede produkter
 • Firmaprofil
  PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik". PROBLEMLØSER POLYIMID er en af producenter af termoplastisk polyimid hærdeplast polyimid, polyimid pulver, polyimid Palle, polyimid flydende, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harpiks, polyimid belægning, polyimid kompositmateriale, polyimid flydende krystal justering Agent og så videre. termoplastisk polyimid fabrik, virksomhed, engros, Køb, produkter. PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion....
 • Product Category
 • Kontakt os
  Address:Værelse 1401, halvøen International Mansion, Jiande City, 311600 Zhejiang-provinsen, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093